• Herkkuja isoon
    ja pieneen nälkään

  • Toivotamme sinut
    tervetulleeksi

  • Tilausravintola ja
    Juhlatila

Mac DANIEL´S sv

Mac DANIEL´S Grill

Galaxyn sielu on Mac Daniel´s Grill, jossa avataan ovet jo aikaisin. Tarjolla kahvilatuotteita, päivän lounas, à la carte -annoksia, ajan henkeen pizzaa, kebabia, hampurilaisia ja pehmistä. 

Mac Daniel´s Grillin suunnittelimme Teille kaikille sopivaksi. Tuletpa läheltä tai kaukaa, aamulla tai illalla, löydät täältä etsimäsi vuoden jokaisena päivänä. Perinteinen kahvila, nuorison oma nurkkaus, ruokasali, pub, kokouskabinetti tai elintarvikekioski.

Ravintola Galaxy

Suuriin tilaisuuksiin sopii mainiosti Ravintola Galaxy, joka on perinteinen ruoka- ja tanssiravintola tanssi-iltoja ja erikoistilaisuuksia varten. Siellä on tilaa suuremmille kokouksille, viihtyisä drinkkibaari, terassi ja äänentoistolaitteet.

Ravintola sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa.

Juhlapalvelumme auttaa omissa tilaisuuksissasi. Otamme huolehtiaksemme pienistä syntymäpäiväkutsuista suuriin kansanjuhliin. Suuremmista tilaisuuksista mainittakoon ravintolapalvelut mm. Baltic Jazz tapahtumassa, SM-kynnöissä ja Kemiönpäivän juhlissa.

Hotelli GALAXY

Erillinen hotelliosasto sijaitsee toisessa kerroksessa. Valoisia ja viihtyisä huoneita nykyaikaisin mukavuuksin, myös perhehuoneita vuodesohvineen ja lisävuoteineen.

Ajankohtaista

September 10, 2024

Mac DANIEL´S Juhlavuosi sv

Ravintola MacDaniels on kemiönsaarelaisille tuttu Miten menestyä yrittäjänä 40 vuotta? Yngve Lignell kertoo yritystoiminnastaan, grillivaunusta ravintoloitsijaksi. Tämän vuoden kesäkuun 8. päivänä tulee kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun yrittäjä ja ravintoloitsija Yngve Lignell aloitti ravintola-alalla. Mutta Lignellillä, joka toimii nykyään MacDaniels-ravintolan ja Hotel Galaxyn omistajana, ei alun perin ollut ravintolaa vaan grillivaunu. Se sijaitsi lähellä Turuntietä, […]

Läs Mera
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram